Pre Migration 404 - not found on New Like Notification

Discussion in 'Site Feedback' started by Belhaven, Feb 16, 2015.

  1. Belhaven

    Belhaven Active Member

    Jun 2, 2009
    109
    40
    28
    Ratings:
    +40 / 0 / -0
    I have a Notification..,

    a New like received...

    click the link...

    404
    Not Found

    The resource requested could not be found on this server!
     
  2. ZippyNH

    ZippyNH Well-Known Member

    Jan 25, 2010
    1,404
    688
    113
    Pilot
    Southern NH
    Ratings:
    +688 / 0 / -0
    I find if you click on ANY other link on the page, THEN do it..no issues...
    Seems to only happen if you click on it from the first page when you come to the site...
     
  3. Nathan

    Nathan Founder

    Mar 30, 2009
    25,144
    10,052
    113
    Writer
    Short North
    Ratings:
    +10,069 / 0 / -0
    Yeah, this has been driving me nuts for a few years now. I've not been able to figure out why the link goes to a different address only when on the home page.
     
  4. ZippyNH

    ZippyNH Well-Known Member

    Jan 25, 2010
    1,404
    688
    113
    Pilot
    Southern NH
    Ratings:
    +688 / 0 / -0
    I wouldn't stress it...
    It is slightly annoying, but I consider it to be a quirk...just like our favorite cars have them, why not ourr favorite site!!:postcount
     
  5. cristo

    cristo Well-Known Member

    Jan 4, 2015
    5,403
    885
    113
    Male
    physician
    York, Pa
    Ratings:
    +1,109 / 0 / -1
    Ah, that's why it only happens sometimes for me.
     

Share This Page