1st Gen R50 Cooper Orphan connector, left front near running lights

Discussion in '1st Generation: 2002–06 R50, R53 & 2004–08 R52' started by Different Computers, Apr 19, 2014.

  1. Different Computers

    Different Computers New Member

    Apr 7, 2014
    171
    68
    0
    Mac Guy
    Troy, VA
    Ratings:
    +68 / 0 / -0
    In a happy world, this plugs into the fog lights that don't come standard with my 2003 R50.

    Anyone?

    [​IMG]

    Once again, thanks in advance.
     
  2. Crashton

    Crashton Club Coordinator

    Jun 4, 2009
    19,079
    9,622
    113
    Retired old fart
    Hooterville Ohio USA
    Ratings:
    +10,901 / 2 / -0
    It looks like the fog light wiring to me.
     
  3. rkw

    rkw Well-Known Member

    May 7, 2009
    1,253
    443
    83
    San Francisco
    Ratings:
    +449 / 0 / -0
    I don't think it is fog light wiring for several reasons:
    1. Fog lights are not prewired. If fog lights weren't installed at the factory, the car won't have the wiring either.
    2. The wiring is too short for that connector to plug into a fog light in the lower bumper.
    3. The electrical tape looks like a DIY job. Factory OEM wiring isn't wrapped like that.
    So I think it was something done by a previous owner. Is the other side missing this connector?
     
  4. Different Computers

    Different Computers New Member

    Apr 7, 2014
    171
    68
    0
    Mac Guy
    Troy, VA
    Ratings:
    +68 / 0 / -0
    If there's a connector on the other side, I can't find it.
     
  5. Dave.0

    Dave.0 Helix & RMW Powered
    Lifetime Supporter

    May 4, 2009
    25,023
    13,489
    113
    Burbs of Philly, PA
    Ratings:
    +14,635 / 10 / -4
    Can you post a picture of your front turn signals ?

    Also do you have a plug going to your bumper side markers? Or do they work at all?
     
  6. Different Computers

    Different Computers New Member

    Apr 7, 2014
    171
    68
    0
    Mac Guy
    Troy, VA
    Ratings:
    +68 / 0 / -0
    #6 Different Computers, Apr 20, 2014
    Last edited: Apr 20, 2014
    All my lights and signals work. I'll take some pics of the whole bumper.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  7. ZippyNH

    ZippyNH Well-Known Member

    Jan 25, 2010
    1,404
    686
    113
    Pilot
    Southern NH
    Ratings:
    +686 / 0 / -0
    Take a multimeter to it yet?
    If there is only one....I am guessing it might be the leftovers of an extra horn install...just a WAG...heck could be from some extra body lighting even....
    I would look around for the other end.....
     
  8. MCS02

    MCS02 Moderator
    Staff Member Articles Moderator Supporting Member

    Jul 31, 2009
    10,305
    5,567
    113
    Male
    Ratings:
    +6,772 / 9 / -3
    That's the thingmabob that goes to the whatchamacallit. Don't you guys know anything!
    :D
     

Share This Page