Question 2nd Gen How To Radio Screen on R56

Discussion in '2nd Generation: 2007+ R55 through R61' started by Homazur, May 29, 2024.

  1. Homazur

    Homazur Active Member

    Sep 25, 2020
    76
    102
    33
    Male
    Ratings:
    +122 / 0 / -0
    So my radio is acting up the screen shows AUX and I can’t seem to find tuner or satellite or FM I only found tuner then AM ? It’s weird but it’s not strange because I know they are quirky sometimes but I did pull fuse to reset and same issue no TUNER shows up and no SATELLITE? Anyone have suggestions?
    Thanks
     
  2. MCS02

    MCS02 Moderator
    Staff Member Articles Moderator Supporting Member

    Jul 31, 2009
    11,207
    6,193
    113
    Male
    Ratings:
    +7,934 / 10 / -3
    Is it the screen going bad or it is not there at all. What I mean is if you select the button where satellite would be does xm work? Or it’s like the radio does not have it at all.
     
  3. MCS02

    MCS02 Moderator
    Staff Member Articles Moderator Supporting Member

    Jul 31, 2009
    11,207
    6,193
    113
    Male
    Ratings:
    +7,934 / 10 / -3
  4. Homazur

    Homazur Active Member

    Sep 25, 2020
    76
    102
    33
    Male
    Ratings:
    +122 / 0 / -0
    It’s like it doesn’t have it sometimes tuner is selected an I only saw AM no FM or No Satellite
     
  5. MCS02

    MCS02 Moderator
    Staff Member Articles Moderator Supporting Member

    Jul 31, 2009
    11,207
    6,193
    113
    Male
    Ratings:
    +7,934 / 10 / -3
    I have no idea!
     

Share This Page